In het najaar weer volop wildgerechten op het menu !

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

Ellens
Burg. Rijpstrastraat 10
7021 CR Zelhem

E reserveren@ellensrestaurant.nl
T (0314) 62 32 53
I www.ellensrestaurant.nl

Restaurant

Ellens

Smakelijk Genieten!

Vanaf 15 oktober mag er weer op wild worden gejaagd en even daarna serveert Ellens Restaurant het wel bekende Achterhoekse streekproduct voor u! 

Met liefde wordt dit door de koks van Ellens voor u bereid en dat proeft u. Niet voor niets is Ellens Restaurant geprezen door de Koninklijke Nederlandse Jagersbond tot beste Wildrestaurant van Nederland.
Niet alleen in het najaar, maar het hele jaar bent u natuurlijk welkom! Ons restaurant is sfeervol en huiselijk ingericht, u voelt zich vast gelijk op uw gemak! Wanneer het seizoen wisselt, veranderen wij onze menukaart. Altijd vers, veelal uit eigen streek afkomstige producten die ambachtelijk bereidt zijn. Naast onze a la carte kaart bieden wij ook een menu aan, seizoensgebonden  smakelijk genieten in de Achterhoek is ons op het lijf geschreven!

Openingstijden keuken: woensdag t/m zondag vanaf 17.00 uur 

Sluitingsdag: maandag en dinsdag

Aantal zitplaatsen: restaurant 65, huiskamer 35

Gastvrouw en gastheer: Ellen Berntsen en Wilbert Sinderdinck

Zaterdag 18 en zondag 19 november Ellens Wild Avond

Om 15.00 uur vertrekken we per fiets of auto naar het buitengebied van Zelhem, aldaar wordt u opgewacht door jager en natuurdeskundige Henri Bulten. Tijdens deze Midwinterwandeling zal hij u zijn jachtgebied laten zien en er prachtig over vertellen. Halverwege zal onze poelier ons vertellen over het wild dat er in de Achterhoek leeft. Na zo’n 2 uur vertrekken we weer richting Ellens Restaurant.

Knapperend vuur, Midwinterhoorns met jachtgeluiden en een goed glas wijn. Zo beginnen wij Ellens Wild Avond! Bij aankomst (of terugkomst van de wandeling) verwelkomt onze kok u met een Wild amuse. Geniet deze avond van prachtige live muziek en het smaakvolle 3-gangen Wild Buffet. Traditionele wildgerechten ontbreken natuurlijk niet maar vanzelfsprekend verrassen we u graag met de creativiteit van onze koks. Heerlijk, eerlijk wild vlees uit de Achterhoek. Ree, fazant, hert, zwijn en haas bereid op ambachtelijke wijze.