In het najaar weer volop wildgerechten op het menu !

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

Ellens
Burg. Rijpstrastraat 10
7021 CR Zelhem

E info@ellensrestaurant.nl
T (0314) 62 32 53
I www.ellensrestaurant.nl

Restaurant

Ellens

Ambachtelijke gerechten & Achterhoekse gezelligheid

Al jaren is Ellens een bekend gezicht in Zelhem en verre omstreken. Ze staat met haar team van enthousiaste koks & kelners bekend om haar gastvrijheid, creatieve keuken, ervaren bediening en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Bij Ellens geniet u van de lekkerste gerechten. Met verrassende combinaties uit de Nederlands-Franse keuken, bereid van verse producten, voornamelijk afkomstig uit eigen streek. Vanaf half oktober serveert Ellens weer het wel bekende Achterhoekse streekproduct wild. Met liefde wordt dit door de koks van Ellens voor u bereid en dat proeft u. Niet voor niets is Ellens restaurant geprezen door de Koninklijke Nederlandse Jagersbond tot beste Wildrestaurant van Nederland.

 

Openingstijden keuken: woensdag t/m zondag vanaf 17.00 uur 

Sluitingsdag: maandag en dinsdag

Aantal zitplaatsen: restaurant 65, huiskamer 35

Gastvrouw en gastheer: Ellen Berntsen en Wilbert Sinderdinck

Zaterdag 19 november Wild Avond Ellens

Om 15.00 uur vertrekken we naar het buitengebied van Zelhem, aldaar wordt u opgewacht door jager en natuur- deskundige Henri Bulten. Tijdens deze Midwinterwandeling zal hij u zijn jachtgebied laten zien en er prachtig over vertellen.

Knapperend vuur, Midwinterhoorns met jachtgeluiden en een goed glas wijn. Zo beginnen wij Ellens Wild Avond! Geniet deze
avond van prachtige live muziek en het smaakvolle 3-gangen Wild Buffet. Traditionele wildgerechten ontbreken natuurlijk niet maar vanzelfsprekend verrassen we u graag met de creativiteit van onze koks. Heerlijk, eerlijk wild vlees uit de Achterhoek. Ree, fazant, hert, zwijn en haas bereid op ambachtelijke wijze.