Culinair genieten in vestingstad Groenlo

Tijdens dit 3- daagse wildarrangement geniet je van twee culinaire verassingen in en rondom vestingstad Groenlo. Geniet van het mooie coulisselandschap, de natuur, bezoek musea, leer meer over de historie van Groenlo en wandel langs de grens van Duitsland.

Je overnacht in twee hotels, een herberg die je mee terug in de tijd neemt en een luxe hotel met zwembad en wellness. In beide hotels staat er in de avond een heerlijk 3-gangen menu op je te wachten. De volgende dag geniet je van een uitgebreid ontbijt om met goede energie te beginnen aan een nieuwe wandeling. 

Vanaf

€ 225,00

p.p.

Reserveringsaanvraag

Inbegrepen bij dit arrangement

2 x overnachten in een Achterhoeks hotel

2 x ontbijt

2 x wilddiner

Gratis gebruik zwembad & wellness bij Havezate Marveld

WIFI

  • Voor 1 persoon wordt een toeslag berekend van €25,- per nacht
  • De prijs is inclusief toeristenbelasting

Hoe ziet het 3-daags wildarrangement eruit?

Dag 1. Aankomst Herberg Erve Kots
Je komt aan bij Herberg Erve Kots in Lievelde. Hier kun je een kijkje nemen in het openluchtmuseum en alvast de omgeving leren kennen. Geniet in de avond van een 3-gangen diner.

Dag 2. Herberg Erve Kots - Havezate Marveld
Je start met een heerlijk ontbijt bij Herberg Erve Kots. Wandel door Vestingstad Groenlo, langs de grens van Duitsland of ontdek de omgeving van de vestingstad. 's Avonds kom je aan bij Aparthotel Havezate Marveld. Hier geniet je van luxe hotelfaciliteiten zoals het zwembad en wellness en van een heerlijk 3-gangen diner.

Dag 3. Havezate Marveld - Herberg Erve Kots
Na een goed verzorgd ontbijt ben je weer klaar voor een dag op pad in de Achterhoek en is het helaas tijd om weer naar huis te gaan.

Tips voor in de omgeving

Hulp nodig bij je reservering? 

Heb je een vraag over dit arrangement of ontvang je liever persoonlijk advies bij je reservering? Wij helpen je uiteraard graag! Neem contact met Aparthotel Havezate Marveld via het online contactformulier.

Reserveringsaanvraag

Van wild naar wild arrangement: Vestingstad Groenlo

Reserveringsaanvraag

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met leuke tips over Wild eten in de Achterhoek

Aparthotel Havezate Marveld neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen. Het is mogelijk om tot een week voor aankomst kosteloos te annuleren. De betaling dient uiterlijk een week voor aankomst overgemaakt te zijn.