Proef de herfst

Wild eten in de Achterhoek

Welkom in de Achterhoek! Op deze website vind je inspiratie voor een heerlijk verblijf in de regio. Omdat we nu nog te maken hebben met geldende maatregelen rondom COVID-19, verwijzen wij je voor de meest actuele bezoekersinformatie graag door naar de website van desbetreffende locatie.

Al meer dan 40 jaar een warm welkom

Het is een van de vele redenen waarom mensen naar de Achterhoek komen: de traditie van het wild eten. Wanneer in oktober de herfst zijn intrede doet, kun je overal in de streek genieten van het beste wild. Achterhoekse koks verwerken het pure, malse vlees tot vernieuwende gerechten. Maar ook de bekende wildklassiekers smaken nergens zo goed als hier. Elk jaar slaan de restaurants en hotels in de Achterhoek de handen ineen om de wildliefhebber goed in de watten te leggen, met uitgebreide diners, proeverijen en meerdaagse wildarrangementen. 

Op deze website vind je al deze heerlijke wildarrangementen en kun je direct een reserveringsaanvraag bij de betreffende locatie doen. Tijdens je verblijf geniet je volop van al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft. 

 

 

Restaurants

  • Restaurants