Het Montferland

Montferland 1, 7038 EB Zeddam | Tel: 0314 651444 | Toon op kaart

Het Montferland ligt op een historische vestingheuvel in het midden van het bos. Een perfecte uitvalsbasis voor heerlijke fiets- en of wandeltochten door de omgeving. In het najaar kun je genieten van een prachtig herfstdecor en geniet je ‘s avonds van een heerlijk wilddiner. Vanaf het hotel rij je in 6 minuten naar ’s-Heerenberg met het prachtige Kasteel Huis Bergh en het gezellige centrum van Doetinchem ligt 9 km verderop.

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een inloopdouche, vloerverwarming, toiletartikelen en WIFI. Sommige kamers beschikken over een dakterras, en enkele hebben zelfs een bubbelbad.

Bij de accommodatie vind je een terras die worden omgeven door een weelderig bos en hier geniet je van een fantastisch uitzicht. Dus naast heerlijk eten en drinken ben je voor een heerlijke wandeling of mooie fietsroute bij Het Montferland aan het juiste adres.

Het Montferland heeft een internationale keuken. Het keukenteam bereidt de ene na de andere culinaire verrassing. In het restaurant kun je heerlijk dineren met a la carte gerechten, maar we serveren ook verschillende menu’s. Het Montferland serveert dagelijks ontbijt, lunch en diner.

Bij ons staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Heb je een bijzondere wens geef het gerust door, wij zullen ervoor zorgen dat je verblijf aan niets ontbreekt.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bel voor een reservering of voor het bespreken van uw wensen.

Wij kijken uit naar je komst!

Namens team Het Montferland

 

Website Telefoon