Het Montferland

Montferland 1, 7038 EB Zeddam | Tel: 0314 651444 | Toon op kaart

Het Montferland is gelegen op een historische vestingheuvel in het midden van het bos. Een perfecte uitvalbasis voor ontspanning, maar ook voor heerlijke fiets- en of wandeltochten door de bosrijke omgeving. In het najaar kun je genieten van een prachtig herfstdecor en ’s avonds van een smaakvol  wilddiner. Wanneer je het helemaal compleet wilt maken sluit je de avond af met een overnachting in het hotel en word je de volgende ochtend met een uitgerust gevoel en een adembenemend uitzicht wakker.

Alle hotelkamers zijn voorzien van airconditioning, een inloopdouche, vloerverwarming, toiletartikelen en WiFi. Sommige kamers beschikken over een dakterras en enkele hebben een bubbelbad. Bij Het Montferland vind je een terras dat wordt omgeven door een weelderig bos waar je kunt genieten van een fantastisch panorama. Kortom, naast heerlijk eten, drinken én overnachten, ben je ook voor een fijne wandeling of mooie fietsroute bij Het Montferland aan het juiste adres.

Het Montferland heeft een internationale keuken waarin het keukenteam de ene na de andere culinaire verrassing bereidt. In het restaurant kun je heerlijk dineren met à la carte gerechten, maar er is ook de mogelijkheid om je te laten verrassen door middel van een verrassingsmenu. Het Montferland serveert dagelijks ontbijt, lunch en diner met gastvrijheid op grote hoogte. Heb je een bijzondere wens? Geef het gerust door. Graag tot ziens op de Motte!

Website Telefoon