Eén- en meerdaagse

Arrangementen

Culinair genieten

Helaas is het wildseizoen afgelopen. De Achterhoekse restaurants serveren vanaf half oktober weer smaakvolle wildgerechten. Vanaf half augustus staan de arrangementen weer klaar om geboekt te worden!

Maar niet getreurd, ook de rest van het jaar kun je goed vertoeven in de Achterhoek. Wat dacht je van een "hotel naar hotel arrangement" in de Achterhoek. Klik hier voor het aanbod.

Wil je als eerste op de hoogte zijn over het nieuwe wildseizoen?
Filteren

Filter op:

Wissen

Arrangementen op toplocaties

In de Achterhoek vind je talloze arrangementen, allemaal op toplocaties. Soms kies je voor een samengesteld menu bij een restaurant in een van de Achterhoekse steden, zoals Doetinchem of Zutphen. In een monumentaal pand krijg je de ene na de andere gang geserveerd. Verblijf je juist in de natuur? Ook dan zijn er landgoederen en brasserieën die een smakelijk menu aanbieden. Zo geniet je van een arrangement in de bossen of met uitzicht over stille heides.

Van wild eten tot sfeervol overnachten

Ieder arrangement in de Achterhoek is weer anders vormgegeven. Wil je slechts één avond vullen? Kies dan voor een meergangendiner dat met zorg voor je is samengesteld. Daarnaast is het mogelijk om voor arrangementen met een overnachting te kiezen. Zo heb je meerdere dagen de tijd om de lokale specialiteiten beter te leren kennen. Zoek je juist een compleet verzorgde lunch of wil je gedurende de dag meerdere restaurants aandoen? Ook dat is mogelijk dankzij de vele arrangementen in streek.

Boek alles op één plek

Er zijn verschillende manieren om van de specialiteiten in de Achterhoek te genieten. Natuurlijk kun je gewoon aanschuiven bij een van de vele restaurants in de streek. Het voordeel van een arrangement is dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Je weet precies waar je gaat dineren en wat je kunt verwachten. Ontdek het zelf en boek jouw arrangement online.