U proeft het verschil...

Wild & Koffie

Wild & Koffie

Geluk schenken doen we samen

Koffie en wild. In eerste instantie geen voor de hand liggende combinatie. Toch zijn er wel degelijk raakvlakken. Als Winterswijks familiebedrijf is Hesselink Koffie onlosmakelijk verbonden met de Achterhoek. Maak je wilddiner compleet met een kop Hesselink Koffie als afsluiter van een mooie culinaire avond. Hesselink Koffie staat voor aandacht. Aandacht voor jezelf en voor elkaar. Wij benaderen al 135 jaar onze koffieproductie vanuit de filosofie dat alles wat je tijd en aandacht geeft beter wordt.

Sinds 1885

Kwaliteit, Duurzaamheid en Familiebedrijf. Kernwaarden waar wij als Hesselink Koffie veel waarde aan hechten. Wij zien het als onze missie om iedereen in de koffieketen gelukkiger te maken, van koffieboer tot eindconsument. Met de Hesselink Koffie Foundation nemen wij zelf het initiatief om bij te dragen aan een betere wereld rondom koffie. Met de foundation ondersteunen we verschillende projecten op het gebied van duurzaamheid.

Puur natuur

Koffie en wild, op het eerste gezicht lijken ze misschien weinig raakvlakken te hebben. Maar het als wild is koffie een natuurproducten pur sang. Het maken van koffie is een natuurlijk proces, van plukken tot roosteren. Alleen de beste kwaliteit koffiebonen verwerken wij in onze melanges.

Ultieme afsluiter

Nadat je uitgebreid hebt getafeld ben je toe aan een krachtige en fijne afsluiter. Een goede kop koffie is daarom een ultieme afsluiter van een wilddiner. Vooral een sterke koffie of een espresso smaken lekker na het eten van wild. Wij branden onze koffie op een ambachtelijke manier. Zo maakt onze koffie, met de kwaliteit en de liefde die we er rijkelijk aan toegevoegd hebben, het verschil in jouw dag.

Thuis genieten van Hesselink Koffie? Dat kan! Bestel onze koffie via www.hesselinkkoffie.nl

Reserveer een wild arrangement