Uitspanning ’t Peeske

Peeskesweg 12, 7037 CH Beek Gem Montferland | Tel: +31 316 532 804 | Toon op kaart

Bij uitspanning ’t Peeske, gelegen aan de rand van de Montferlandse bossen, kunt u genieten van geweldige gerechten in een rustige en natuurlijke ambiance. Bij ons wisselt de kaart regelmatig zodat je in ieder seizoen kunt genieten van bijpassende gerechten. Zo begint 18 oktober ook bij ons het wildseizoen. Deze gerechten zullen wij serveren tot 18 januari. Daarnaast hebben wij nog onze welbekende wildavonden op 28 oktober en 10 november, waarbij de hele avond in het teken zal staan van wild.  

Een meerdaags arrangement is ook mogelijk bij ons. Zo bevindt zich in onze straat, aan de rand van het Bergherbos, een sfeervol natuurhuisje:Bed & Breakfast Bergh en Bos. Het huisje is geschikt voor 4 personen en beschikt over 2 slaapkamers. Deze locatie ligt op steenworp afstand van onze Uitspanning, het dorpje Beek en de Montferlandse bossen waar vele wandel-, fiets- en mountainbikeroutes te ontdekken zijn. Ook een overnachting bij Hotel Wanders in Elten kunnen wij aanbevelen. Dit hotel bevindt zich net over de Duitse grens op 5km afstand. Als extra service kunnen wij u mogelijk brengen en ophalen van Hotel Wanders om deel te nemen aan onze wildavond en/of te genieten van onze à la carte gerechten. 

Voor meer informatie of voor het reserveren kunt u ons telefonisch bereiken via 0316-532804 of mail naar info@peeske.nl.

Website E-mail Telefoon