Villa Ruimzicht

Ruimzichtlaan 150, 7001 KG Doetinchem | Tel: +31 314 320 680 | Toon op kaart

Aandacht en Achterhoek. Kernwaarden waar Hotel Villa Ruimzicht veel waarde aan hecht. Culinair vakmanschap, creativiteit en Achterhoekse gastvrijheid gaan hier hand in hand. Het restaurant van Villa Ruimzicht, Restaurant Lokaal, presenteert wild op een geheel eigen manier. “Wij zijn trots op onze streek en als aanhanger van het 'boer tot bord' idee koken wij het liefst met producten van eigen (Achterhoekse) bodem”, aldus Chefs Bjorn en Jennifer. In 2023 is Restaurant Lokaal opnieuw bekroond met een Green Star van Michelin.

De passie voor lokale ingrediënten zie je terug in de wildmenu’s: wanneer er in een periode niet gejaagd mag worden op een dier, zul je deze ook niet terugvinden op het bord. De chefs maken graag combinaties van plantaardige en dierlijke producten, wat het 9 impressies diner een unieke twist geeft. Wilde kruiden, paddenstoelen etc. zijn namelijk ook een klassiek ‘wild’ product. Bij Restaurant Lokaal dus geen traditioneel wildmenu vol vlees maar een verfijnd seizoensdiner waar alle elementen en producten uit het seizoen aan bod komen; dierlijk en niet-dierlijk. Het 4-gangen wildmenu van de Villa bestaat daarentegen uit meer klassieke wildgerechten gecombineerd met andere ‘wild’ smaken. Een heerlijk vooruitzicht!

Na het wildmenu blijven slapen?

Hotel Villa Ruimzicht beschikt over 42 eigentijdse kamers, die allemaal een eigen stijl en inrichting hebben. Je slaapt op comfortabele XL Aupingbedden. Voor iedere gast is er een geschikte kamer. Ben je een ‘baddertype’? Kies dan voor een van de Waterpretkamers. Liefhebbers van een romantische overnachting voelen zich meer thuis in een van de Boetiekkamers. Na een lange avond tafelen is jouw bed altijd dichtbij in deze monumentale villa!

Villa’s wildseizoen loopt van vrijdag 1 november 2024 t/m zondag 12 januari 2025.

Website E-mail Telefoon