Villa Ruimzicht

Ruimzichtlaan 150, 7001 KG Doetinchem | Tel: +31 314 320 680 | Toon op kaart

Ambacht, Aandacht en Achterhoek. Kernwaarden waar Hotel Villa Ruimzicht veel waarde aan hecht. Culinair vakmanschap, creativiteit en Achterhoekse gastvrijheid gaan hier hand in hand. Het hotel beschikt over twee restaurants: Bar & Bites en Restaurant Lokaal. Chef Bjorn Massop en zijn keukenbrigade maken graag gebruik van lokale ingrediënten uit het seizoen. Het 4-gangen wilddiner van Bar & Bites bestaat daardoor naast klassieke vleesgerechten ook uit andere ‘wild’ smaken. Een heerlijk vooruitzicht! In combinatie met mooie wijnen en de Achterhoekse gastvrijheid is eten bij Villa Ruimzicht een ware beleving.

Na het wildmenu blijven slapen?

Naast twee restaurants, een kookstudio en een riant terras beschikt Villa Ruimzicht over 42 eigentijdse kamers, die allemaal een eigen stijl en inrichting hebben. Liever je eigen plekje? De monumentale theekoepel staat op steenworp afstand van de villa maar biedt alle gemakken die je zoekt in een vakantieappartement.

De kamers beschikken allemaal over comfortabele XL Aupingbedden. Voor iedere gast is er een geschikte kamer. Ben je een ‘baddertype’? Kies dan voor een van de Waterpretkamers. Liefhebbers van een romantische overnachting voelen zich meer thuis in een van de boetiek kamers. Na een lange avond tafelen is jouw bed altijd dichtbij in deze monumentale villa!

Website E-mail Telefoon