Villa Ruimzicht

Ruimzichtlaan 150, 7001 KG Doetinchem | Tel: +31 314 320 680 | Toon op kaart

Ambacht, Aandacht en Achterhoek. Kernwaarden waar wij als Villa Ruimzicht veel waarde hechten. Culinair vakmanschap, creativiteit en Achterhoekse gastvrijheid gaan hier hand in hand.

‘Waarom zou je producten uit het buitenland laten invliegen, terwijl je het hier op de fiets kunt halen?' Met deze filosofie werken chef-kok Bjorn Massop en zijn keukenbrigade. 'Wij zijn trots op onze streek en als aanhanger van het 'boer tot bord' idee koken wij het liefst met producten van eigen (Achterhoekse) bodem'. In 2022 is restaurant Lokaal opnieuw bekroond met een Green Star van Michelin, een mooie erkenning voor Bjorn’s duurzame werkwijze. En dit zie je terug in het wildmenu: wanneer er in een periode niet gejaagd mag worden op een dier, zul je deze ook niet terugvinden op het bord. Daarentegen maakt de chef graag combinaties van plantaardige en dierlijke producten, wat zijn wildmenu een unieke twist geeft. Als kers op de taart ontving restaurant Lokaal dit jaar de internationale JRE award 'Taste of Origin 2022'.

In combinatie met mooie wijnen en de Achterhoekse gastvrijheid is eten bij Villa Ruimzicht een ware beleving.

Na het wild menu blijven slapen?
Naast twee restaurants, een kookstudio en een riant terras beschikt Villa Ruimzicht over 42 eigentijdse themakamers, die allemaal een eigen stijl en inrichting hebben.

Website E-mail Telefoon