Het Schaftlokaal

Hutteweg 24, 7071 BV Ulft | Tel: +31 315 820 201 | Toon op kaart

In een prachtig monumentaal pand, gelegen op het terrein van de voormalige ijzergieterij DRU aan de Oude IJssel, bevindt zich grand café Het Schaftlokaal.
Het Schaftlokaal is het smeltpunt van sfeer en smaak. Waar goed proeven de gewoonste zaak van de wereld is en waar alle gerechten geserveerd worden in onze wereldberoemde ‘huisgegoten’ geëmailleerde pannen. Ruim 250 jaar robuuste  geschiedenis, verankerd in de grond, de streek en in de harten van vele generaties. Het ‘oergevoel’ noemen wij dat, we serveren het graag bij je aan tafel!

In Het Schaftlokaal ben je 7 dagen per week van harte welkom voor o.a. een heerlijke kop koffie, een perfect verzorgde lunch, een gezellig diner of een sfeervolle borrel. Daarnaast kun je uitwijken naar onze prachtige vergaderzalen die door de samensmelting van moderne én authentieke, industriële stijlelementen een bijzondere sfeer uitademen. Een bezoek aan onze locatie is een belevenis op zich!

Wat kun je bij ons verwachten tijdens het wildseizoen?

Diverse wildgerechtjes. Elk gerechtje wordt geserveerd in een ouderwets ‘DRU-eigen’ geëmailleerd potje of pannetje of op leisteen.

Website E-mail Telefoon