De Gouden Karper

Dorpsstraat 9, 6999 AA Hummelo | Tel: +31 314 381 214 | Toon op kaart

Hotel Café Restaurant en Zalen De Gouden Karper, in de volksmond ook wel De Krent genoemd, is één van de oudste horecabedrijven van de Achterhoek sinds 1642. Bij De Gouden Karper geniet je in de sfeer van vroeger van een kop koffie, borrel of diner met traditionele wildgerechten. Onze sfeervolle zalen zijn ideaal voor een vergadering, presentatie of feest. De ligging van het hotel is fraai, aan de overzijde staat het dorpskerkje van Hummelo. De Gouden Karper is het startpunt voor verschillende wandelroutes door de bosrijke omgeving.

Een indruk van de kaart

De Gouden Karper serveert in het wildseizoen klassieke gerechten als: fazant met zuurkool, gebakken duivenborst met bloedworst, hazenpeper en wilde eend met sinaasappelsaus. Naast de heerlijke gerechten op onze a la carte kaart bieden wij ook een wisselend 3- of 4-gangen wildmenu aan. Op deze manier kun je optimaal genieten van deze bijzondere wildperiode.

Wens je het diner uit te breiden met een heerlijk bijpassend glas wijn en wil je daarna niet meer naar huis rijden? Ook daar is aan gedacht! Blijf lekker bij ons slapen en laat je in de watten leggen. Word wakker in het prachtige Hummelo en geniet van een écht Achterhoeks ontbijt!

Kijk voor de actuele prijzen op onze website of neem contact met ons op en dan helpen wij u graag

Website E-mail Telefoon