Restaurant Kruidt

Rapenburgsestraat 26, 7131 CZ Lichtenvoorde | Tel: +31 6 23769774 | Toon op kaart

Restaurant Kruidt is een nieuwkomer in het restaurant aanbod van de Achterhoek en zo ook nieuw bij Wild eten in de Achterhoek.

In het voorjaar van 2021 is dit sfeervolle en gemoedelijke restaurant geopend in het centrum van Lichtenvoorde. Op de plek van de voormalige bloemisterij vind je comfort en kwaliteit in eerlijk en ambachtelijk bereide gerechten met invloeden uit de Achterhoek. De klassiek frans opgeleide chef Jan Peree serveert klassieke wildgerechten met lef. Denk aan verrassende smaakcombinaties, mooie wildjus, kortom een ervaring om wild van te worden. Het team van Kruidt neemt je mee in een avondvullende belevenis van spijs en wijn. Onze sommelier informeert u graag over een bijpassende wijn bij het gerecht. 

In het gezellige centrum van Lichtenvoorde is het goed vertoeven in het najaar. Voor een hapje, een drankje, een wandeling door de Achterhoekse landerijen en slapen in het historisch en markante Hotel de Koppelpaarden. Het pand werd begin 18e eeuw gebouwd. Voor het gebouw werden vroeger paarden voor de paardentram gekoppeld. De passagiers die met de paardentram reisden moesten wachten en dronken hier iets voor ze hun reis vervolgden. In die tijd stond op de plaats van De Koppelpaarden een winkel met koloniale waren als koffie, thee, tabak en specerijen. De markante zeskantige toren, die nu nog steeds zo beeldbepalend is, werd pas in 1926 aangebouwd.

Combineer een wilddiner met een overnachting bij onze naaste buren Hotel de Koppelpaarden. Lichtenvoorde brengt haar gasten een warm en gastvrij onderkomen tijdens de wildbelevenis.

Website Telefoon