Landhotel Restaurant De Hoofdige Boer

Dorpsstraat 38-40, 7218 AH Almen | Tel: +31 575 431 744 | Toon op kaart

De bekende dichter A.C.W. Staring is afkomstig uit de Achterhoek. Het gedicht over De Hoofdige Boer speelt zich af in en om het dorp Almen en handelt over de boer die zich verzette tegen moderniseringen in de 19e eeuw.

Anders dan de koppige boer uit de gedichten van Staring, gaat het hotel met zijn tijd mee en biedt de gast anno 20223 een comfortabel verblijf in een landelijke omgeving. Almen ligt centraal in de driehoek Zutphen, Lochem en Deventer, waar je ongestoord kunt wandelen en fietsen door uitgestrekte bossen en velden. De inrichting van het restaurant en de gelagkamer straalt een landelijke, rustige sfeer uit en is helemaal bij de tijd. Twee haarden vullen de wildsfeer aan; even ongestoord genieten van een aperitief en later... een digestief? De menukaart biedt volop keuze uit wildgerechten. Of het gaat om haas, wildzwijn of ree, de keukenbrigade van Landhotel De Hoofdige Boer maakt van iedere soort wild een eigen specialiteit.

Geniet in het wildseizoen van onze meerdaagse wild arrangementen. Na een wandeling of fietstocht in de prachtige natuur kun je bij ons schuilen voor het gure herfstweer. Een of twee avonden culinair genieten van onze wildmenu’s met bijpassende wijnen. Samen ontspannen in ons hotel waar alles voor je verzorgd wordt!

Website E-mail Telefoon