Hotel Restaurant de Lochemse berg

Lochemseweg 42, 7244 RS Barchem | Tel: +31 573 251 377 | Toon op kaart

Wees welkom en geniet van gezelligheid, eten en drinken in een prachtige omgeving die speelt met je zintuigen. Verblijf in ons ‘huis’ welke is ingericht met rijke, warme materialen en een eigentijdse ingetogen luxe uitstraling. Geniet van de intieme zitjes en de prachtige kunst. De natuur van buiten ervaar je binnen door de grote ramen.

We serveren eerlijke en culinaire gerechten. Daarbij maken wij gebruik van onze mooie moestuin en halen wij veel ingrediënten lokaal. Mooie gerechten, pure ingrediënten, bijzondere smaken en combinaties. Eten waar je blij van wordt. Wij zorgen ervoor dat je kan ontspannen, genieten en dat knusse gevoel van dit
gezellige seizoen zal ervaren. Loop vanuit het hotel zo het bos in en geniet van alle kleuren en geuren. Wellicht zie je nog wel een reetje voorbijkomen.

Wij beschikken over 10 hotelkamers elk met hun eigen stijl en unieke elementen. Geen kamer is hetzelfde maar toch hebben ze één overeenkomst: comfort, een thuis gevoel en een fijn bed. Sommige kamers hebben alleen een bad en andere kamers een regendouche. Allemaal hebben ze kunst die speciaal gekozen is voor de ruimte. Geef bij je aanvraag even aan of je voorkeur hebt voor een bad of douche.

Website Telefoon