Hotel Restaurant Bakker

Dorpsstraat 24, 7251 BB Vorden | Tel: +31 575 551 312 | Toon op kaart

Bakker in Vorden; wie kent de naam niet? Lekker eten, gemoedelijk iets drinken en rustig slapen, dat is waar hotel Bakker voor staat. Dat maakt het bedrijf al 70 jaar één van de bekendste horeca-bedrijven in de Achterhoek. Wild eten kent een lange traditie in dit bedrijf. Dat is wel te zien aan de decoratie. Vele geweien sieren de gelagkamer. Ook de prachtige schilderijen hebben vaak het thema van de jacht.

Het wild dat u gaat eten is afkomstig uit de bossen rond Vorden. Wij serveren een aantal klassieke gerechten zoals Fazant Metternich, hazerugfilet en reebiefstuk. Bijzonder is de wildproeverij waarmee u kennis maakt met verschillende soorten wild.

De hotelkamers bevinden zich in het gerestaureerde hotelpand aan de overkant. De (18) deluxe hotelkamers zijn sfeervol, luxe en tijdloos ingericht. Ze beschikken over koffie- en theefaciliteiten, lcd-scherm en wifi. Hotel Bakker serveert in het wildseizoen vele wildspecialiteiten, zoals fazant Metternich en de uitgebreide wildproeverij; een assortiment van wildsoorten: wild konijn, fazant, wilde eend, haas, hazenrug en reebiefstukjes.

 

Website E-mail Telefoon