Het Arsenaal 1309 Doesburg

Kloostertuin 10, 6981 DT Doesburg | Tel: +31 313 475 863 | Toon op kaart

Culinair Wild-menu in hét groente restaurant van de Achterhoek.

In Hanzestad Doesburg bevindt zich in het monumentale klooster  Restaurant Het Arsenaal 1309.Op deze prachtige locatie word je gastvrij ontvangen door Chef-Patron Björn de Waal en zijn Team.

Anders dan het traditionele wild eten, serveert de Chef u een bijzonder wild menu met grotendeels plantaardige gangen waaronder diverse wildpluk, bijzondere paddenstoelen en kruiden geheel volgens de Dutch Cuisine principes 80% plantaardig en 20% dierlijk wild. Met zijn eigen fermentatie kelder laat hij u verrassen met bijzondere gerechten en bijpassende botanische (alcoholvrije) dranken. Uiteraard is er ook een keuze uit een bijpassend wijn arrangement.

Een bezoek aan Het Arsenaal 1309 zal een belevenis op zich worden. De jonge Chef is SVH Gezel Meesterkok en heeft op 27 jarige leeftijd al een vermelding in de Michelin gids én maar liefst 14 ptn in de Gault & Millau gids. Als Dutch Cuisine vertegenwoordigt hij de Nederlandse keuken en heeft maar liefst 3 radijzen in de  We’re smart green guide, als beste groente restaurant. ‘Een veelbelovend talent die sterk in de gaten wordt gehouden’ aldus de genomineerde gidsen.

Website Telefoon