Bistro de Smederij

Bleekstraat 1D, 7255 XZ Hengelo | Tel: +31 575 701 000 | Toon op kaart

In het centrum van Hengelo (Gld), midden in het fraaie landschap van de Achterhoek, is eetcafé Jansen & Jansen gevestigd. Vanaf mei 2014 verwennen wij onze gasten in het gemoedelijke en sfeervolle eetcafé. Vanaf de vroege middaguren ontvangen wij je voor een lekkere kop koffie, lunch of diner in ons familiebedrijf. Bij ons staan gastvrijheid en gezelligheid staan voorop.

Schuin tegenover ons eetcafé is sinds mei 2022 Bistro de Smederij geopend. Waar vroeger de smid het ijzer smeedde, brandt nu het vuur van de grill en zijn onze koks aan het werk. Dankzij onze open keuken kun je het allemaal aanschouwen terwijl je lekker tafelt met familie of vrienden. Kijk om je heen, dan proef je de sfeer van de vroegere smidswerkplaats. 

Harold en Kees ontvangen je graag in hun luxe B&B “ Opladen” gelegen in het centrum, met onze restaurants op loopafstand. Ruime thema suites (Schiermonnikoog en New York) met eigen luxe badkamer, eigen opgang, kingsize boxspring, vloerverwarming en koelkast. Het ontbijt wordt voor je naar wens en op maat bereid. 

Onze gepassioneerde koks bereiden al jaren met liefde diverse wildgerechten. Je kunt denken aan bijvoorbeeld herten rug, wildzwijn en eendenborst. Hieruit vloeit een divers scala aan smaken. Door te koken met verse producten is iedere smaak uniek en dat proef je. Onze bediening adviseer je hierbij graag een bijpassende wijn om de smaaksensatie compleet te maken. Leun achterover en ontspan terwijl onze vakmensen je verzorgen. 

Website E-mail Telefoon