De Gravin van Vorden & Ristorante IL-Conte

Stationsweg 24, 7251 EM Vorden | Tel: 0575 743267 | Toon op kaart

Hotel ‘De Gravin van Vorden’ is een prettig, sfeervol hotel in Vorden, lid van het Franse ‘Logis Hotels’, en herbergt 2 uitstekende restaurants waar chef-kok eigenaar Henk Schulz de scepter zwaait.

Ristorante IL-Conte (de Graaf in het Italiaans) voert een kleine doch aantrekkelijke menukaart gebaseerd op de authentieke Italiaanse keuken met een hedendaagse twist & De Gravin met haar van oudsher bekende keuken waar gekookt wordt met ingrediënten van het seizoen. Mijn voorliefde voor de Italiaanse keuken is terug te vinden in ons Italiaans menu, maar ook bij de Gravin met haar op de wereld geïnspireerde menukaart kent ook heerlijke traditionele gerechten.                            

Beide restaurants hebben tijdens de wintermaanden overheerlijke excentrieke wild gerechten bij Il-Conte en/en bij de Gravin, wordt er met lokale producten uit de regio gekookt. Wat is er aangenamer dan na een mooie winterwandeling, bij terugkeer in het hotel lekker genieten van een warm drankje of aperitief bij de open haard om vervolgens te gaan genieten van een verrukkelijk diner met een mooie fles wijn!

Klinkt aantrekkelijk?
Henk en zijn team van de Gravin & IL-Conte zorgen ervoor dat u met plezier terug zult denken aan uw verblijf bij 'de Gravin van Vorden'.

 

Website Telefoon