De Gravin van Vorden

Stationsweg 24, 7251 EM Vorden | Tel: +31 575 551 227 | Toon op kaart

Hotel-restaurant "De Gravin van Vorden" is een prettig, sfeervol Hotel in Vorden, lid van het Franse "Logis Hotels", met een uitstekend keuken, waar chef-kok eigenaar Henk Schulz, de scepter zwaait. 

Wij voeren een kleine doch aantrekkelijke menukaart gebaseerd op de wereld en seizoenen. Door mijn wereldwijde reizen en gewerkt te hebben in o.a. Zwitserland, Duitsland en Zuid-Afrika, is mijn culinaire inspiratie terug te vinden in ons menu, bijv. tijdens de wintermaanden met leuke excentrieke wild gerechten en bij de Gravin wordt er met lokale producten uit de regio gekookt. En dan: na een mooie winterwandeling, bij terugkeer in het hotel 

lekker genieten van een warm drankje of aperitief bij de open haard om vervolgens te gaan genieten van een verrukkelijk diner met een mooie fles wijn! 

Klinkt aantrekkelijk? 
Henk en zijn team van de Gravin zorgen ervoor dat je met plezier terug zult denken aan je verblijf bij 'de Gravin van Vorden'. 
 

Website E-mail Telefoon