Keuken van Hackfort

Baakseweg 6, 7251 RH Vorden | Tel: +31 575 555 015 | Toon op kaart

In het idyllische Achterhoekse landschap ligt het landgoed Hackfort dat eeuwenlang in bezit was van de familie Van Westerholt. De jongste generatie heeft het nagelaten aan Natuurmonumenten die het landgoed nu beheert. Tot het prachtige landgoed behoren het kasteel met wandelbos, een tuinmanswoning, de watermolen, vele boerderijen, de historische moestuin en het koetshuis waar sinds 2011 brasserie de Keuken van Hackfort gevestigd is. Sinds 2017 staan Lindsay en Boudewijn aan het roer van de Keuken van Hackfort.

Je bent bij hen van harte welkom om na een heerlijke wandeling of een mooie fietstocht te genieten van een kop koffie, thee, een lunch, borrel of een heerlijk diner.

Lokale producten staan centraal bij de keuken van Hackfort. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk samen te werken met leveranciers die op het Landgoed en in de omgeving boeren en produceren. In de moestuin op het landgoed worden groenten en fruitsoorten verbouwd die dan vervolgens ook op het bord terug zijn te vinden. De moestuin wordt onderhouden door vrijwilligers van natuurmonumenten.

Keuken van Hackfort is alleen op vrijdag en zaterdag geopend voor diner.

Website E-mail Telefoon