Proef de herfst

in de Achterhoek

Een warm welkom voor de culinaire genieter

Het is een van de vele redenen waarom mensen naar de Achterhoek komen: de traditie om in het najaar culinair te genieten van heerlijke gerechten met wild. Wanneer in oktober de herfst zijn intrede doet, kun je overal in de streek genieten van de beste producten van dit seizoen en het bijbehorende stukje wild. Achterhoekse koks weten je iedere keer weer te verrassen met heerlijke vernieuwende gerechten. Maar ook de bekende wildklassiekers smaken nergens zo goed als hier. Elk jaar slaan de restaurants en hotels in de Achterhoek de handen ineen om je te verrassen, met uitgebreide diners, proeverijen en meerdaagse culinaire arrangementen.

Op deze website vind je al deze heerlijke wildarrangementen en kun je direct een reserveringsaanvraag bij de betreffende locatie doen. De Achterhoek is één van de Gelderse streken en tijdens je verblijf geniet je volop van al het moois dat deze streek te bieden heeft. 

Bestel hier het wildmagazine

Wildmagazine aa

Weet je zeker dat je het magazine per post wil ontvangen of denk je aan het milieu en bekijk je hem liever digitaal?

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met leuke tips over Wild eten in de Achterhoek

We versturen het magazine z.s.m. per post naar je toe.

Op deze plek staat een ingesloten video die van YouTube afkomstig is. Om de inhoud te kunnen zien dien je eerst expliciet toestemming te geven dat YouTube cookies op jouw apparaat mag plaatsen.

Open cookievoorkeuren

 

 

Restaurants

  • Restaurants